Ansiktskurer & kroppsterapi

Ansiktskur Norrsken

Ansiktskur Midnattssol

Ansiktskur Detox

Denna ansiktskur innehåller rengöring, scrub & en underbar peel-off mask som ger lyster, rengör på djupet och tillför massor av fukt. Din hudtyp avgör produktvalet när vi därefter applicerar näring i form av olja eller serum samt skydd, fuktkräm.

Ansiktsmasken, som inte finns till försäljning, innehåller vit lera, aktivt kol, chlorella-alger samt ginseng. En djuprengörare som drar åt sig orenheter & överflödigt talg samtidigt som den ger massor av fukt och ett härligt ”glow” i huden.

Very Berry

En ansiktskur som inleds med hudanalys, rengöring och vårdande skrubb. Därefter cirkulationshöjande ansiktsmassage med näringsrik bärfröolja. Blåbär för torr/mogen hy, Hjortron för normal & syrefattig hy eller Lingon för den obalanserade huden. Därefter en skön ansiktsmask. När masken verkar väljer du själv om du vill ha hand eller fotmassage. Efter masken appliceras ett ljuvligt serum och en ansiktskräm som passar dig.

4 fantastiska produkter för din dagliga hudvårdsrutin ingår i denna ansiktskur (Värde 1267 kr)
Rengöring, Clean face 200 ml
Fukt, Face mist 100 ml
Näring, Facial oil 30 ml
Skydd, Facial cream 75 ml

Jag hjälper dig självklart att välja rätt produkter utefter dina behov!

 Boka direkt- följ den gröna”knappen” ovan!

 Boka direkt- följ den gröna”knappen” ovan!

Mini Berry

En skön uppfräschning av ansiktet! Du får rengöring, peeling & ansiktsmask och under tiden masken verkar får du hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktsmassage med en dagkräm.

Berry

Denna ansiktskur inleds med en välgörande och cirkulationshöjande rygg- och nackmassage. Därefter en klassisk ansiktsbehandling som inkluderar rengöring och dubbelpeeling, en lång och avslappnande ansikts- och hårbottenmassage samt ansiktsmask. När masken verkar får du arm- och handmassage. Avlutningsvis serum och kräm som passar din hudtyp.

Välbehagsrys

Denna ”topp till tå” behandling inleds med en skön, avslappnande helkroppsmassage. Därefter en klassisk ansiktskur med rengöring, dubbelpeeling, ansikts- och hårbottenmassage samt ansiktsmask. När masken verkar får du hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med passande serum och kräm.

 Boka direkt- följ den gröna”knappen” ovan!

Stilla Vila

Hela kroppen masseras varsamt in med en ljuvligt väldoftande kroppsolja som verkar avslappnande och mjukgörande på hud och sinne. Därefter packas du in i en värmefilt och får under tiden en lätt ansiktskur med rengöring, peeling, massage och ansiktsmask. När masken verkar får du hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med passande serum och kräm.

Microdermabrasion, MDA

Besväras du av solskadad hud, pigmentförändringar, livlös och åldrad hud, hudbristningar, acne/ärr eller fina linjer och rynkor?

Microdermabrasion, MDA är en effektiv form av ytlig hudslipning. Här i salongen används Reviderms Skin Peeler som omedelbart ger synliga resultat. Behandlingen ökar näringstillförseln och syresätter cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Små microkristaller slipar huden varsamt och påskyndar på så sätt cellförnyelsen och stimulerar huden till självläkning.
Slipningen är skonsam för huden och helt utan obehag. Ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum, samtidigt som fräscha kristaller blåses ut och varsamt slipar huden. Tack vare våra engångsmunstycken är behandlingen 100% hygienisk.

Behandlingen kan utföras på de flesta hudtyper och ger allt från en ytlig uppfräschande slipning eller till en mer djupgående hudslipning mot ärr, djupa linjer/rynkor etc.
Behandlingarna utförs i fördel i kur om 5 -10 ggr men kan även användas i kombination med ordinarie ansiktsbehandling för att stärka produkternas effekt samt ge en mer djupgående peel.

 Boka direkt- följ den gröna”knappen” ovan!

Hot Stone

En värmande och avkopplande helkroppsbehandling som utförs med heta lavastenar och väldoftande olja. Under behandlingen placeras de mineralrika stenarna växelvis ut på din kropp, i dina händer och mellan dina tår. Värmen från stenarna sprider sig i hela kroppen. Behandlingen reducerar stress och skänker ett inre lugn samt löser upp blockeringar och spänningar i kroppen. Hot Stone har även visat sig öka blodcirkulationen och syretillförseln till musklerna. Efter behandlingen kommer du känna dig uppmjukad, varm och behagligt avstressad.

 Boka direkt- följ den gröna”knappen” ovan!

Massage

Inför behandlingen enas vi om vilken typ av massage du behöver och om vi ska koncentrera oss på rygg, nacke & axlar, andra kroppsdelar eller hela kroppen. Som grund används alltid den Svenska klassiska massagen, vilken anpassas utifrån ditt behov.

Vid stressreducerande massage används lite mera olja, långa strykningar och mjuka töjgrepp för att utsöndra det lugnande hormonet oxitocin som hjälper dig att varva ned. Om du behöver få fart på blodcirkulationen, har värk och behöver mjuka upp musklerna används knådningar, friktioner och mer kraftfulla töjgrepp. Massagen blir då mer djupgående och lindrande.

För att uppnå önskat resultat används varma vetekuddar, eteriska oljor samt olika typer av värmande krämer vid behov. Jag har även sugkoppor i silikon som påverkar bindväven i muskler och underhud – vilka används vid behov och i samråd med dig.

 Boka direkt- följ den gröna”knappen” ovan!